Sortiment

Lamelový rošt s předpjatými lamelami. Rám roštu je vyroben z vrstveného (větší pevnost) bukového dřeva. Lamely jsou ze dřeva sibiřské břízy. Rošt disponuje nastavením tuhosti ve střední části – díky posuvným „opaskům“ a zdvojeným lamelám. Středový stabilizační popruh zabrání prolomení lamely při extrémním bodovém zatížení.

1 170 Kč

MOBIL je elektricky polohovatelný lamelový rošt s předpjatými lamelami. Má 2 polohy v hlavové části a 2 polohy v nožní. U tohoto modelu nezasahuje motorová část do úložného prostoru. Rám roštu je vyrobený z vrstveného bukového dřeva, které má větší pevnost.

4 455 Kč

Lamelový rošt DOUBLE Klasik BV s předpjatými lamelami. Rám roštu je vyroben z vrstveného bukového dřeva, které nám zajistí větší pevnost roštu. Lamely jsou ze dřeva sibiřské břízy. Tento rošt je předurčen do postelí s úložným prostorem. Mnozí zákazníci tento typ roštu ocení i ve standardní posteli a to z důvodu velmi snadného úklidu pod postelí.

2 390 Kč

Polohovatelný rošt v oblasti hlavy a nohou. Zpevňující popruh uprostřed roštu. Celkem 28 lamel, jedna o šíři 36 mm. Výška roštu je cca 5 cm. Pouzdra konců lamel jsou pevná, zdvojená a plastová. Maximální nosnost roštu je do 120 kg. Vhodné pro pěnové a latexové matrace. Rošt disponuje nastavením tuhosti ve střední části – díky posuvným „opaskům“ a zdvojeným lamelám. Středový stabilizační popruh zabrání prolomení lamely při extrémním bodovém zatížení. Pouzdra jsou výkyvná, gumová, zdvojená.

1 850 Kč

Kvalitní motorový polohovací lamelový rošt se středovým vyztužením. Počet bukových lamel 28 ks. Šířka lamel 38 mm. Patky zdvojené kaučukové. Výška roštu 7 cm.

13 730 Kč

Univerzální nepolohovací lamelový rošt se středovým vyztužením. Počet březových lamel 28 ks a 5 ks výztužné. Šířka lamel 35 mm. Patky kaučukové. Výška roštu 6 cm.

2 190 Kč

Základní polohovací lamelový rošt se středovým vyztužením. Počet březových lamel 18 ks a 4 ks výztužné. Šířka lamel 53 mm. Patky plastové. Výška roštu 7 cm.

2 850 Kč

Základní nepolohovací lamelový rošt se středovým vyztužením. Počet březových lamel 16 ks a 4 ks výztužné. Šířka lamel 53 mm. Patky plastové. Výška roštu 7 cm.

1 640 Kč
Mot

Motorový laťkový polohovací rošt vyrobený z březové překližky. Počet latí 15 ks. Šíře latí 7 cm. Výška roštu 8 cm.

9 410 Kč

Univerzální laťkový polohovací rošt vyrobený z březové překližky. Počet latí 15 ks. Šíře latí 7 cm. Výška roštu 7,5 cm.

3 470 Kč
Fix

Univerzální laťkový nepolohovací rošt vyrobený z březové překližky. Počet latí 15 ks. Šíře latí 7 cm. Výška roštu 2 cm.

1 560 Kč

Exkluzivní masivní dvojlůžko z řady Gustav vyrobené z průběžné dubové spárovky. Přesné CNC obrábění jednotlivých dílů a šroubové spoje umožňují snadné sestavení i rozebrání postele. Svojí konstrukcí je postel určena pro dlouhodobé a bezproblémové používání. Cena postele je bez matrací a roštů.

Konstrukce postele je nekompromisní. Bočnice, spojnice a nohy jsou vyrobené ze spárovky tloušťky 35 mm, horní čelo tloušťky 27 mm. Jednotlivé díly jsou s velkou přesností vyráběné technologií CNC obrábění, která zajišťuje bezproblémové sestavení i rozebrání postele. Jsou použité šroubové spoje, které garantují utažení jednotlivých dílů bez možnosti uvolnění a vrzání. Čelo i nohy jsou samostatné díly, což umožňuje použití různých barevných kombinací u atypického provedení. Je použito skryté kování, které se skládá ze závrtné matky, svorníku a matky s integrovanou podložkou. Bočnice jsou zesíleny vruty, takže nemůže dojít k jejich poškození v místě uložení roštů. Lišty na bočnicích jsou vyrobené z multiplexu a přišroubované vruty. Středovou lištu podepírají dvě nohy s možností výškové korekce při nerovnosti podlahy. Ke konstrukci postele je přišroubovaná nábytkářskými šrouby.

Od 20 370 Kč

Luxusní masivní dvojlůžko z řady Oliver vyrobené z průběžné dubové spárovky. Přesné CNC obrábění jednotlivých dílů a šroubové spoje umožňují snadné sestavení i rozebrání postele. Svojí konstrukcí je postel určena pro dlouhodobé a bezproblémové používání.

Cena postele je bez matrací a roštů.

Od 18 630 Kč

Masivní palanda z řady Mirka vyrobená z průběžné smrkové spárovky rozměru 90/200 cm. Přesné CNC obrábění jednotlivých dílů a šroubové spoje umožňují její snadné sestavení i rozebrání. Svojí konstrukcí je palanda určena pro dlouhodobé a bezproblémové používání. Cena palandy je bez matrací a roštů.

14 650 Kč

Masivní palanda s integrovanými lamelovými rošty z řady Aida Top vyrobená z průběžné smrkové spárovky rozměru 90/200 cm. Přesné CNC obrábění jednotlivých dílů a šroubové spoje umožňují její snadné sestavení i rozebrání. Svojí konstrukcí je palanda určena pro dlouhodobé a bezproblémové používání. Cena palandy je bez matrací.

15 960 Kč

Masivní dvojlůžko v retro designu z řady Filip vyrobené z průběžné smrkové spárovky. Postel  je částečně drásaná, čímž se zvýrazní struktura dřeva. Výška bočnic postele je 26 cm, což umožňuje bezproblémové uložení i nejvyšších matrací. Svojí konstrukcí je postel určena pro dlouhodobé a bezproblémové používání. Cena postele je bez matrací a roštů.

Od 16 550 Kč