Sedací soupravy

Sedací soupravy

Sedací souprava patří do každé domácnosti. Je nedílnou součástí interiéru a vytváří tak obraz Vaší osobnosti. Dopřejte svému tělu maximální pohodlí a vyberte si z naší nabídky sedací soupravu Vám přesně na míru. Kůže, nebo látka vše závisí jen na Vás. 

použijte náš filtr pro jednodušší vyhledávání:

Luxusní sedací souprava, která má jedinečné polohovací mechanismy. Tyto mechanismy lze umístit na jakýkoliv sed v sedací soupravě. Tedy ne jen na kraní díly. Jedná se o elektrické polohování, které je ovládáno dotykovými tlačítky v čalounění.  Ovládat je lze i manuálně. 

Sedací souprava je velice pohodlná a navíc velice dobře funkční / praktická. K výběru je mnoho variant kůži i látek (i vodou čistitelných).

 

Tvar této sedací soupravy je velmi oblíbený. Velká hloubka sedu (69 cm) umožní pohodlné spaní a pojme i člověka nad 190 cm. Rovné, čisté linie jsou doplněné stylovou područkou. Kovová podnož dodává pocit vzdušnosti. Zádové opěrky jsou nastavitelné do různých úhlů pomocí aretačního mechanizmu. Velké, neprošité sedáky dodávají pocit velkého kusu nábytku, ale celkový vzhled nepůsobí masivně. Masivní kostra a vlnovcové pružiny zabezpečují dlouhou trvanlivost.

Podnož je volitelná ze 2 druhů chromovaných nožiček.

Má v nabídce 19 různých prvků (viz. ceník), ze kterých se dají vyskládat sestavy různých tvarů a velikostí. Nechybí ani sestava ve tvaru U.

Může se objednávat v textilním i koženém provedení.

 

Sedací souprava v moderním stylu s praktickými funkcemi.
 

 

Sedací souprava z produkce firmy ALPA SALOTTI patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co dala Itálie světu v oboru designového nábytku. Elegance, vytříbený design a komfort .Samozřejmostí je také kvalita, preciznost i přesnost v dodávkách.

 

sedací souprava Osho

2,5sed + roh + 2sed

potahová látka deluxe

57 736 Kč
46 189 Kč

relaxační křeslo polohovací

funkce polohování ve dvou krocích

více barevných provedení

Od 6 465 Kč