Sedací soupravy

Sedací soupravy

Sedací souprava patří do každé domácnosti. Je nedílnou součástí interiéru a vytváří tak obraz Vaší osobnosti. Dopřejte svému tělu maximální pohodlí a vyberte si z naší nabídky sedací soupravu Vám přesně na míru. Kůže, nebo látka vše závisí jen na Vás. 

použijte náš filtr pro jednodušší vyhledávání:

Gio

Gio  je skvostem mezi sedacími soupravami. Nejen, že působí velice příjemným dojmem, rovněž ji ocení také osoby, jimž se zamlouvá design rozsáhlých královských křesel. Tuto sedací soupravu velice ocení i domácí hospodyně, které uvítají snadný přístup pod sedací soupravu. Má velice jednoduchá pohledová záda, což znamená, že tímto modelem můžete jednoduše manipulovat i v prostoru. Jako jedna z mála sedaček nabízí i opravdu velmi maličkatý taburet. 

 

relaxační křeslo polohovací

funkce polohování ve dvou krocích

více barevných provedení

Od 6 465 Kč

Univerzální gauč z řady Norka pro sezení i každodenní spaní. Gauč je vyrobený z průběžné smrkové spárovky. Přesné CNC obrábění jednotlivých dílů a šroubové spoje umožňují snadné sestavení i rozebrání gauče. Svojí konstrukcí je gauč určený pro dlouhodobé a bezproblémové používání. Cena gauče je bez matrace a roštu.

Od 6 090 Kč