Sedací soupravy

Sedací soupravy

Sedací souprava patří do každé domácnosti. Je nedílnou součástí interiéru a vytváří tak obraz Vaší osobnosti. Dopřejte svému tělu maximální pohodlí a vyberte si z naší nabídky sedací soupravu Vám přesně na míru. Kůže, nebo látka vše závisí jen na Vás. 

použijte náš filtr pro jednodušší vyhledávání:

Sedací souprava v moderním stylu s praktickými funkcemi.
 

 

Stylová čalouněná sedací souprava vyjadřující nejnovější trendy ve vývoji sedacího nábytku. Tvary jsou přísně geometrické a potah je proveden bez jakéhokoliv řasení. Švy na potahové látce jsou rozštepované do plochy, ke zdůraznění tvaru. Důležité je i to, že na sedácích a lůžkové ploše pohovky je jako výplňový materiál použita studená PUR pěna. Pohovka a jednosed jsou rozkládací, každé ze dvou lůžek pohovky lze rozložit zvlášť.

 

Jednoduchý a účelný design, hladká linie, množství variabilních komponentů s možností snímatelných potahů.

 

Souprava zaujme jak svými tvary, tak širokou škálou nabízených prvků, které umožňují nepřebernou nabídku různých variant - přesně podle požadavků zákazníka a dispozic jeho interiéru. Polohovací podhlavníky a příjemně měkké sedáky zajišťují vedle krásného vzhledu také dokonalé pohodlí.

 

Neexistuje snad prostor, kde by tato pohovka nemohla být umístněna. Jednosedy, relaxační díly nebo volná zakončení se nabízejí v šíři 60,73 nebo 80 cm, dvojsedy v šíři 120, 146 nebo 160 cm a boky v šíři 20 či 25 cm dokonale vyplní každý prostor. Dvojsed 146 cm může být doplněn o příležitostné lůžko, čímž se ještě zvýší dokonalý komfort této sedací soupravy.

 

Celočalouněná pohovka pro každodenní spaní s kvalitní matrací ze studené PUR pěny o síle 14cm a jednoduchým rozkládacím mechanismem, který se velice snadno obsluhuje (rozložení za 3 vteřiny).

 

Jak již název sám napovídá, jedná se skutečně o sen. Tato sedací souprava totiž nabízí opravdu nepřeberné množství různých prvků, které stojí za to si pořídit. Např. zde můžete využít skvělých mobilních postranních polic, které zároveň mohou zastat funkci područky. V této nabídce je opět taburet s úložným prostorem, který Vám může sloužit jako skvělý pomocník při úschově např. ložního prádla. Jako jeden z mála modelů, tato sedačka nabízí i stůl ve velmi podobném řešení postranních polic.   

 

 

Moderní variabilní sedací souprava.
Tato sedačka vyniká svou variabilitou a jako jedna z mála lze sestavit do oblouku. Vytvoří velmi zajímavý a neobvyklý interiér.