Matrace

použijte náš filtr pro jednodušší vyhledávání:
 

Vysoce komfortní sendvičová matrace, která kombinuje dva vynikající materiály, a to viskoelastickou Orange paměťovou pěnu a komfortní pěnou Eliocell. Vrchní vrstvou je Orange paměťová pěna, která při kontaktu s lidským tělem optimalizuje svou tvrdost podle absorbování tepla a zaručuje přizpůsobení matrace jakémukoliv zatížení. Ideálně rovnoměrně podpírá tělo. Podkladová 7 zónová vrstva Eliocell je s antidekubitním prořezem a ještě více umocní kopírovací schopnost líné pěny.

Od 11 000 Kč

Partnerská sendvičová matrace z přírodních pěn Biogreen 20 cm je prostředním modelem z řady matrací Partner Biogreen s rozdílnou tuhostí každé strany. Můžete si zvolit výšku matrace buď 20 cm, 18 cm nebo 24 cm. Zelená strana je tuhá, hnědá strana je měkká. Matrace je vyztužená odvětraným a tuhým jádrem ze značkové pěny Eliocell. Matrace je dobrá volba pro toho, kdo hledá matrace s výrazně odlišnými stranami tuhosti.  

Od 13 790 Kč

Exkluzivní matrace s velmi dobře propracovaným jádrem, vyřezaným do pěnových pružin. Tato matrace nabízí celopěnovou variantu pro zákazníky, kteří si oblíbili klasické taštičkové matrace pro jejich komfort a vlastnosti dobrého odvětrávání. Vrchní profil tvoří viscoelastická pěna o vysoké hustotě, dále kvalitní HR pěna NIGHTFLY, prodyšná, perfektně tvarující.

14 720 Kč

Jedná se o matraci s vynikajícím poměrem „výkon/cena“. Základ jádra je tvořen dvěma vrstvami pěny ELIOCELL. Finální komfort horní lehací vrstvy tvoří pěna AIRGEL, komfortní, elastická a velmi vzdušná. Potah Algua – v potahu jsou v mikrokapslích navázané výtažky z mořských řas Spirulina, které obsahují 11 přírodních vitamínů, 10 minerálů, 18 aminokyselin, 3 mastné kyseliny, beta karoten, železo a množství antioxidantů a proteinů. Během spánku dochází k jejich uvolňování a blahodárně tak vyživují pokožku.